Reede, september 25, 2015
 

Lapsendamise nädal maavalitsuses

MTÜ Oma Pere korraldab 28. septembrist 4. oktoobrini üleeestilise lapsendamise nädala, mille kavas seminare ja arutelusid, aga ka kontsert ja perepäev. Muuhulgas toimub nädala raames 2. oktoobril kell 12–13 maavalitsustes üle Eesti “Lapsendamise tund”. Iga huviline võib ja saab sel ajal maavalitsusse sisse põigata, et küsida küsimusi lapsendamise või päritolu kohta. Seda saavad teha nii lapsendada soovijad, lapsendajad kui ka täiskasvanud lapsendatud.
“Sel tunnil saame koos mõelda igas Eestimaa paigas neile lastele, kes vajavad peret; neile vanematele, kes on lapse(d) kaotanud; neile armsatele peredele, kes on valmis kasvatama teistest vanematest sündinud last ja kõigile neile headele inimestele, kes lapsendamist korraldavad,” selgitas Aasa Saarna, kes on Hiiu maavalitsuse osakonnajuhataja asetäitja sotsiaaltöö alal.
Igasse maavalitsusse plaanitakse lapsendamise tunniks saata üks lapsendajapere.
Hiiu maavalitsuses Kärdlas, Leigri väljak 5 oodatakse lapsendamise teemast huvitatuid esimese korruse perekonnaseisu toimingute saali.
Eelmise aasta seisuga elab Eesti lapsendajaperedes
954 last. Lapsendamise tund on positiivse tähelepanu juhtimine lapsendamise teemale.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411