Reede, september 11, 2015
 

Kandideeri Rootsi äriauhinnale

Sel aastal juba kümnendat korda toimuv ettevõtluskonkurss Rootsi Äriauhind 2015 kutsub kandideerima. Konkursi tähtaeg on 16. september. Rootsi Äriauhinda antakse sel aastal välja neljas kategoorias, konkursi kulminatsiooniks on 20. oktoobril Kumus toimuv rahvusvaheline konverents.
Rootsi suursaadiku Anders Ljunggreni sõnul aitab konkurss ettevõtetel avada uusi ärivõimalusi nii Rootsis kui ka Eestis. Osalema oodatakse ka ettevõtteid, kellel seni pole Rootsiga mingit seost. “Konkursil osalemine loob ligipääsu uutele teadmistele ja uutesse võrgustikesse,” ütles Ljunggren. Kandideerima on oodatud kõik Eestis tegutsevad ettevõtted, mis tegutsenud Eestis vähemalt kolm aastat. Kandideerida saab konkursi veebilehel http://www.swedishbusinessawards.com/contents/content/13 kuni
16. septembrini.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411