Reede, september 25, 2015
 

Kaitseliidu noored näitavad oskusi

Järgmisel nädalal saavad kõik huvilised Käina kooli juures toimuval kokkusaamisel näha, mida oskavad meie noored kotkad ja kodutütred. Noorteinstruktor Ulvi Kark-Jaarma rääkis, et noored õpetavad, kuidas süüdata lõket ilma tikkudeta, panna püsti köetavat telki ja kuidas käituda ohu korral. Koos lastakse vibu ja valmistatakse toitu lõkkel, saab osaleda orienteerumismängus või katsetada sõlmede tegemise oskust.
Noorte kotkaste ja kodutütarde tegevust tutvustav ettevõtmine Käina kooli taga mäe jalamil algab kolmapäeval, 30. septembril kell 17.30. Kokkusaamisest on oodatud osa võtma nii praegused kui tulevased liikmed, lapsevanemad ja teised huvilised. Kohal on ka Hiiumaa naiskodukaitsjad ja kaitseliitlased. Transpordivajadusest Kärdlast Käinasse palutakse teatada kaitseliidu Hiiumaa noorteinstruktorile aadressil
ulvikark@gmail.com

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411