Teisipäev, september 1, 2015
 

Hiidlased tublid koosmajandajad

Laupäeval Lääne-Virumaal kokku saanud metsamajandajad tunnustasid aasta parimaid. Parima metsamajandaja tiitel läks Tõnu Mändlale Valgamaalt. Hiiumaale tuli tublide kaas­omanike tunnustus, mille pälvisid Lea Türnpu, Ain Einberg ja Kaalu Kirme Jausa külast.
Erametsaliidu kodulehel öeldakse, et Türnpu, Einberg ja Kirme on suurepärane näide kaasomanikest, kes majandavad oma metsa üheskoos.
Metsaomanike trio on metsamajanduslikest töödest viimastel aastatel teinud oma maal uuendus-, harvendus- ja valgustusraiet ning maapinna mineraliseerimist. Kulud ja tulud jagavad kaasomanikud ära vastavalt enda osa suurusele.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411