Reede, september 11, 2015
 

Esita vabatahtlik tunnustamiseks

Algas kandidaatide esitamine konkursile “Märka vabatahtlikku”. Kandidaate saab esitada kolme tiitli saamiseks: aasta vabatahtlik, vabatahtlike juhendaja ja ettevõte, kus suhtutakse soosivalt ja toetavalt oma töötajate vabatahtliku töösse.
Kandidaate saab esitada nii Vabatahtlike värava kui ka Eesti külaliikumise Kodukant kodulehe kaudu 10. oktoobrini. Tunnustussündmuse patroon on Vabariigi President. Tunnustused antakse üle 6. detsembril Vihula mõisas. Vabatahtlike tunnustussündmust on korraldatud alates aastast 2005. Aastate jooksul on tunnustuse pälvinud kokku 304 vabatahtlikku ja vabatahtlike kaasajat.                 HL

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411