Reede, september 18, 2015
 

Ansambel Respekt kutsub massistseeni

Kuus aastat tegutsenud ansambel Respekt salvestab oma uue laulu “Miks sündisin nii” muusikavideo Hiiumaal.
Kuna video on väga mahukas, kestavad võtted Hiiumaal 20.–23. septembrini. Massistseeni filmitakse ülehomme, 20. septembril kell 15st kuni pimedani Kõpu tuletorni lähedal asuvas Mägipe rannas Kalurikoja metsaonnis, riigimetsa majandamise keskuse (RMK) puhkealal.
Massistseeni on oodatud kõik täiskasvanud, vanuses 18+. Kogunemine pühapäeval, 20. septembril kell 14.30 Kõpu tuletorni ees. Võtted toimuvad RMK puhkealal, Hiiumaa haiglas, rannas, samuti Kärdlas ühe lahke pere kodus ja mujalgi.
Muusikavideo stsenaariumi on kirjutanud ansambel Respekt laulja ja laulusõnade autor Kerdo Mölder. Lugu räägib loo noormehest, kes on sattunud diskrimineerimise ja reetmise ohvriks ning kellele on selja pööranud isegi ta enda ema. Lavastaja/režissöör Henrik Normann, osades näitlejad Oliver Loorits, Diana Klas, Henrik Normann, ansambli Respekt solistid jt.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411