Reede, september 25, 2015
 

Abi osutamine merel


Reede, 18. septembril hilisõhtul veidi enne kella kümmet sai merevalvekeskus häirekeskuse vahendusel teate, et Sõru sadama lähedal madalikul on merehädas jaht, mille pardal kaks inimest. Abivajaja poole asus teele Kärdla politseijaoskonna merepäästetoimkond. Päästetööd olid tugeva tuule tõttu raskendatud. Öösel kella poole ühe ajal jõuti inimestega kaldale, arstiabi nad ei vajanud. Jaht jäi madalikule, selle triivimise ohtu ei olnud.
Laupäeva, 19. septembri õhtul kell 18.40 saabus Kärdla sadamavahilt merevalvekeskusele teade, et Vormsi saarest seitse miili põhja pool vajab abi mootoririkkega jaht, mille pardal kaks inimest. Abivajaja poole asus teele Kärdla politseijaoskonna merepäästetoimkond. Abivajaja juurde jõuti kell 19.44 ning alustati jahi pukseerimist Kärdla sadama suunas, kus silduti kell 00.50. Pardal olnud inimestega oli kõik korras, arstiabi nad ei vajanud.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411