Teisipäev, august 25, 2015
 

Sünnitusosakond jätkab

SA Hiiumaa haigla juhatuse liige Gennadi Aavik teatas, et haigla sünnitus-günekoloogiaosakonna sulgemise kartus ei ole põhjendatud. “Tänase päeva seisuga on günekoloogide valvegraafik täidetud kuni novembrikuuni ja ootame oma patsiente ikka Hiiumaa haiglasse,” kinnitas Aavik eile.
Üle 30 aasta Hiiumaa haiglas töötanud ja nüüd pensionile suunduv Merike Tingas jätkab tööd veel septembri kahel esimesel nädalal. Ka günekoloog Ena Volmer jätkab Hiiumaal tööd senises mahus. Aavik ütles, et kuni püsiarsti leidmiseni hakkavad haiglas abiks käima mandri arstid. “Suure panuse on andnud Lääne-Tallinna keskhaigla naistearstid, kuid ootame arste ka teistest haiglatest, abi on teretulnud kõikjalt,” ütles Aavik. “Kuna tasustamine on võrdne Soomes töötajate palgaga, loodame abistajaid leida.”
Juunis ütles saare ainuke naistearst Merike Tingas Postimehele, et lahkub töölt septembrist ja ajaleht spekuleeris, et tulevikus võib terendada ka võimalus, et Kärdla haiglas enam sünnitada ei saa.
“Haigla töös midagi ei muutu, vastuvõtuajad on samad. Ootame kõiki patsiente, nii sünnitajaid kui günekoloogiliste vaevustega,” kinnitas Gennadi Aavik.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411