Reede, august 7, 2015
 

St Ola rõduteki rike

Andres Pajo
Pühapäeval kell kümme Heltermaalt väljunud St Ola reisija rääkis, et kui laev oli jõudnud umbes poolele mereteele, käis tugev pauk, nii et mõned reisijad lausa kiljusid. Tema ise oletas, et Kärdla ratsupäeval käinud hobused hullavad oma haagistes, aga siis hakkasid laevamehed seal ringi sibama ja arutama, mida teha. Selgus, et laeva vahekorruse ehk rõduteki ühe detaili kandetrossid olid siinidelt maha tulnud. Reisija poolt sündmuskohas tehtud pildil on näha koormarihmadest (kollased) tehtud kinnitus, et rõdu edasi ei vajuks. Kohale jõudes lasti teine pool laevast kõigepealt autodest tühjaks. Turvalisuse pärast rõdu alla paigutatud autode omanikke esialgu sinna alla ei lastud.

 

Sildid:

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • Jüri Kurm

    Toogu veel vana (kuigi auväärne) liinile….jummal hoidku,et miskit kapitaalset jama ei tuleks!Jumal,hoia hiidlasi ja nende külalisi Leedo eest!Kaudselt ka meie valitsust….kindlalt edasi…..põhja poole!

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411