Teisipäev, august 11, 2015
 

Sõrmus palkas Maide sadama kapteniks

ASi Saarte Liinid sadamate direktor Riho Sõrmus palkas tööle endise veeteede ameti peadirektori Andrus Maide. Maide on sadamas tööl 1. juunist ja tema ametinimetus on Heltermaa sadama kapten.
ASi Saarte Liinid juhatuse liige Villu Vatsfeld ütles, et sadama kapteni ametile kehtivad erinõuded, seetõttu polnud sobilike kandidaatide valik just eriti avar. Vatsfeld selgitas, et sadama kaptenil, kelle tööks on korraldada sadamas ohutut veeliiklust ja veesõidukite ohutut seismist, peavad olema laevajuhi paberid juhtimaks suurimat alust, mis sellesse sadamasse saab tulla.
Mullu detsembris teatas veeteede ameti peadirektor Andrus Maide meedias, et on otsustanud isiklikel põhjustel ametist lahkuda. 15 aastat veeteede ametit juhtinud Maide lõpetas senise töösuhte 2. märtsil.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411