Teisipäev, august 25, 2015
 

Saare külad kohtuvad Tubalal

12. Hiiumaa külade päev algab laupäeval, 29. augustil kell 13 Pühalepa vallas, Tubala küla kiigeplatsil. Esinevad Pühalepa Naistekoja naisrahvatantsurühm, toimuvad töötoad, üks Tubala anagama-ahju juures, teine vigursaagimises ja kolmas sepatöös. Laste töötuba on kiigeplatsil. Maaelu tunnil meenutatakse Eesti külade 11. Maapäeval kõneldut. Kultuuritunnil räägitakse Tubala külast ja Tubala vaiast. Esineb Kärdla Kammerkoor. Avatud on Liikumise Kodukant Hiiumaa sügislaat, vanakraamiturg, laadaloterii ja kohvik, sümboolse hinnaga pakutakse külasuppi.
Laadale ja vanakraamiturule tuleks eelnevalt broneerida müügilaud telefonil 5691 2640.
Külakaigas antakse edasi Käina vallale, kelle korraldada on järgmine Hiiumaa külade päev.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411