Teisipäev, august 11, 2015
 

Priiankru loobus toitlustamisest

Douglas Reidile kuuluva OÜ Priiankru tegevusluba peatati veterinaar- ja toiduameti poolt 7. juulil. Hiiumaa veterinaarkeskuse juhataja Jüri Lauter ütles, et kontrollkäigul ettevõttesse esines rida arvestatavaid puudusi eritemperatuuri vajava toidu käitlemisel, mis polnud kiiresti kõrvaldatavad. Ettevõtte soovil tühistati luba 31. juulil. Lauter selgitas, et praegu võib ettevõte tegutseda tegevusluba mittenõudvates valdkondades, millisteks on eritemperatuuri mittevajav toidu, sh alkohol, kuumade jookide ja pakendatud jäätise müük.
Üsna soodsas kohas, Kärdla sadama ja rannaala lähedal asuv Priiankru pubi on tihti omanikke vahetanud. Ettevõtja Douglas Reid ostis pubi 2013. aastal. Pubi müüs senine omanik Tarvo Nõmm  Reidi firmale OÜ Adoran. Enam kui aasta tühjalt seisnud Priiankru maja ostsid ja remontisid Tarvo Nõmm, Indrek Pajus ja Aldo Sinijärv 2006. aastal.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411