Reede, august 28, 2015
 

Otsitakse uut turismikoordinaatorit

Hiiumaa turismikoordinaatori konkursile laekus tähtajaks, 20. augustiks kuus sooviavaldust. Valikukomisjon kutsub kandidaadid vestlusele 1. septembril, et siis otsustada, kas nende hulgas leidub mõni ametisse sobilik.
Komisjoni, mis valiku teeb, kuuluvad SA Tuuru juhatuse liige Katrin Sarapuu, Tuuru senine juhatuse liige Kristjan Arunurm, Tuuru nõukogu esimees Tanel Malk, Hiiumaa turismiliidu juhatuse liige Sander Kopli ja Hiiumaa turismiinfokeskuse juhataja Heleri Uus.
Ligi poolteist aasta Hiiumaa esimese turismikoordinaatorina töötanud Lia Rosenberg kandideeris keskkonnaameti biosfääri programmiala nõuniku kohale ja osutus valituks. Senine nõunik Arvo Kullapere läks pensionile ja tegemist oli valdkonnaga, mis Rosenbergile varasemast ajast tuttav – aastaid juhtis ta biosfääri kaitsealaga seotud projekte MTÜs Arhipelaag. Heleri Uus tunnustas tema panust turismikoordinaatorina öeldes, et nii kohusetundliku ja tööka kolleegiga nagu Lia Rosenberg, oli väga meeldiv koos töötada.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411