Reede, august 14, 2015
 

Maxima loobus poe ehitamise plaanist

Maxima müüs oma Kärdla kinnistu Käina mnt 3, kus juba 2008. aasta lõpus plaaniti avada kaubanduskeskus.
“Arvestades tänast olukorda Eesti jaekaubandusturul ja olemasolevat Hiiumaa kaubandusvõrku, ei näe me praegu võimalust Hiiumaal uue kaupluse avamiseks,” selgitas OÜ Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets, miks plaanist loobuti.
2008. aastal avati Kärdlas Hiiumaa tarbijate ühistu Tormi Konsum ja Linnumäel Hiiumaa Selver. Kahe kaupluse avamist kommeneteerinud Maxima esindaja ütles tollal, et nende kauplus valmib sama aasta lõpuks. Kaupluse avamiseni Maxima siiski ei jõudnud, selle asemel jõudis saare kaubandusturule AS Rimi, mis 2010. aastal avas Kärdlas Säästumarketi poe.
Kinnistu müüs Maxima tänavu juunis Peeter Kondratjevi firmale OÜ Canter Invest. Omanik ütles, et esialgu tal pole plaane, mida maatükiga ette võtta, kuid ta on headele ideedele avatud.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411