Reede, august 14, 2015
 

Lihtsustub parvlaevapiletite soodusmüük

Majandus- ja taristuminister Kristen Michal allkirjastas määruse eelnõu, mis lihtsustab parvlaevadel sooduspiletite ostmist. Kui vanem on koos ilmselgelt alla seitsmeaastase lapsega, kelle dokumenti tal kaasas ei ole, ei pea lapse vanust tõendama ja laps saab sõita tasuta. Samuti kui isikul on silmnähtav puue, millega peaks saama sõidusoodustust, aga isik on dokumendi maha unustanud, saab talle müüa sooduspileti.
Muudatus võimaldab hinnata iga olukorda vastavalt asja-oludele ning pileti müüja saab otsustada, kas konkreetsel juhul on isikul sõidusoodustus või mitte. Samas on ikkagi soovitatav kanda sõidusoodustust tõendavat dokumenti kaasas.
Määrus jõustub koos uue ühistranspordiseadusega tänavu 1. oktoobril.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411