Teisipäev, august 25, 2015
 

Kontserdikohad lasteaiast parvlaevani

erakogu
Rahvusvahelisel muusikapäeval, 1. oktoobril kõlab Hiiumaal neli kontserti. Saarele tuleb esinema rahvusooper (RO) Estonia sümfooniaorkestrist Madis Vilgats, kes mängib sellist põnevat pilli nagu tuuba. Madis on ka RO Estonia orkestri tuuba kontsertmeister, seega väga tunnustatud ja professionaalne muusik. Madis Vilgatsit saadab klaveril saatest Klassikatähed tuntud pianist Jakob Teppo.
Kontserdipaikadeks on nii lasteaed, muusikakool, kultuurikeskus kui ka pravlaev: 1.oktoobril musitseerib duo Vilgats-Teppo kella 10–10.30ni Kärdla lasteaias, kella 11–11.30ni Tobiase nimelises Kärdla muusikakoolis, kell 13 algab kontsert Käina huvi ja kultuurikeskuses ning kell 14.30 Heltermaa–Rohuküla parvlaeval.
1. oktoobril tähistatakse rahvusvahelist muusikapäeva tähtpäevana alates 1975. aastast, tämavu seega juba 40. korda.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411