Teisipäev, august 4, 2015
 

Kiviraidur kolis majatarvete ärisse

Kärdlas Polgus aadressil Sõnajala 11, kus omal ajal tegutses Hiiu Agrovarustuse Talupood, avas hiljuti uksed majatarvete kauplus. Poekese ühes toas on koha leidnud kiviraidur Aigor Soikka esindus ja tellimiskeskus. Soikka rääkis, et esinduses on väljas osaline läbilõige tema pakutavatest hauavaasidest, hauakividest jm tavanditoodetest. Tema kivitöökoda asub jätkuvalt Villamaal. Kärdlas saab tutvuda tema tööde kataloogiga ja olemasolevaid esemeid kohapealt osta. Varem asus kiviraidur Aigor Soikka esindus Rookopli 22b.
Majatarvete kauplust peab Sõnajala 11 rendipinnal ettevõtja Erik Teder. Kauplus ja kiviraiduri esindus on avatud tööpäeviti 9.30–17 ja laupäeviti 9.30–14.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411