Teisipäev, august 18, 2015
 

Kergejõustiku HMV-l kaks üllatajat

Kadi Kiiver
Kergejõustiku Hiiumaa meistrivõistlustel (HMV) pakkusid kergejõustikutreener Toivo Pruulile üllatuse kaks sportlast: sprinter Matteus Mägi ja kõrgushüppaja Marko Lauri.
4. augustil Kärdla staadionil peetud maakonna meistrivõistluste tõsine üllataja oli Marko Lauri (21), kes hüppas kõrgust 1,86. Pruuli sõnul on Lauri tulemus seda enam eriline, et sportlase enda sõnul pole ta alaga kaks aastat üldse tegelenud. Treeneri sõnul on Marko Lauri varem hüpanud ka kõrgemale. Meistrivõistlustel talle aga väärilist vastast polnud. Paremuselt teine mees ületas 1,45.
Teine üllataja oli Pühalepa vallast pärit Matteus Mägi (24), kes 100 m jooksus tegi igati korraliku tulemuse 11,6. Hõbeda sai Marko Pruunlepp (17), kes parandas tänavu mais Hiiumaa koolinoorte kergejõustiku meistrivõistlustel joostud aega kolme sajandikuga – lõpuaeg 11,7.
Rahul oli Pruul ka osavõtjate hulgaga: osales 11 nais- ja 19 meessportlast. Ainsana jäi välja andmata naiste 800 m jooksu pronksmedal, sest jooksjaid oli vaid kaks. Naissportlased seekord silmapaistvaid tulemusi kirja ei saanud.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411