Teisipäev, juuli 28, 2015
 

Võrratu kontsert, võrratu osavõtt

See sõnum tahab sadade hiidlaste ja meie külaliste nimel südamest tänada lauljat Ott Leplandi tema 23. juuli õhtul Reigi kirikus antud soolokontserdi eest.
Võrratu esitlus, võrratu osavõtt – nii saaks paari sõnaga öelda toimunu kohta. Mõne sõnaga oma loodud ja esitatavate laulude sisu selgitades tekkis viimse võimaluseni pungil kirikus väga südamlik olemine. On ta ju niisama hästi kui meie oma OTT! Ja laulis ta samas ka oma emale ja teistele lähedastele, kelle jaoks oli kirikus ettenägelikult reserveeritud üks pingirida.
Rahvas, istuge hästi tihedalt – soovitati kirikus. Otsiti üks viimnegi kiriku istepink, kuid ikkagi jäi väheks. Ja siis tekkis seninägemata pilt, kus mõned lastega perekonnad seadsid end mõnusasti istuma lausa kiriku vahekäigu põrandale.
Lõpuks muidugi püsti seistes kiiduavaldused ja tänuks antud uhked roosikimbud. Tabasin väljumise saginas südamliku hetke, kui väike koolieelikust tüdrukuke ulatas lauljale oma lihtsa põllulillekimbu, saades Otilt vastu embuse.
Nagu viimasel ajal suurte pidude ajal tavaline, tekkis ka Reigi kiriku juures tohutu autode mass. Lisaks kiriku parklale oli maan­tee äär nii Kõrgessaare kui Reigi küla poole ääristatud autodega mitmesaja meetri ulatuses. Olgem siis ettevaatlikud ja tagagem ohutu olukord igas Hiiu saare paigas!

VALTER VOOLE

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411