Reede, juuli 24, 2015
 

Viskoosa Cupil hiidlastele teine koht

Katrin Laan
Saalihoki Viskoosa Cupil osales sarnaselt eelmisele aastale kuus võistkonda. Kuna mullune võitja Jäähovi Dream Team jäi seekord kõrvale, andis see võimaluse teistele.
Möödunudaastase teise koha vahetas nüüd võitjakarika vastu Team Old Stars, kes kõik mängud kindlalt, vähemalt kolmeväravalise eduga, võitis.
Pronksmedalite asemel riputati seekord hõbemedalid kaela kohalikele hokimeestele ehk Viskoosa SK I tiimile.
Turniiri üks korraldajaist, Artur Valk ütles, et meie noored tegijad – Tarvo Kivisilla, Ken Pähn ja teised – jäid natuke Team Old Starsile alla ja seda just põhjusel, et võitjal oli ühtlaselt tugev võistkond. “Meil kogu võistkond ühtlaselt nii hea ilmselt ei olnud,” tõdes Valk. “Teine koht on ka hinnatav saavutus. Seda enam, et kolmandaks jäänud Zamboni koosnes meistriliigas mängivatest meestest.”
Samas lunastati hõbemedalid üsna napi eduga, sest ootamatult kaotati turniiril ka Viskoosa SK II meeskonnale skooriga 3:4. Seega kogus Viskoosa I Zamboniga võrdselt kuus punkti ja paremuse otsustas omavahelise mängu tulemus. Selle võitis Viskoosa 3:2.
Viskoosa hokitreener Teet Kivisilla ütles, et noorte teine koht võinuks vabalt ka neljandaks muutuda. Seda juhul, kui Viskoosa II tiim oleks viimases mängus Lauka kolhoosi võita suutnud. Siis tekkinuks surnud ring ja vaadatud oleks omavahelisi mänge. “Noored on andekad ja tublid, ehkki mõnikord pisut laisad,” hindas ta Viskoosa I võistkonna mängijaid.
Parimaks kohalikuks mängijaks tunnistati Märt Käär.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411