Teisipäev, juuli 21, 2015
 

Vähipüügilube saab veel taotleda

Vähipüügihooaeg sai avalöögi 1. juuli hommikul kell 9, mil algas vähipüügilubade taotlemine augustikuuks. Veel on võimalik lube taotleda Järva-, Viru-, Jõgeva-, Põlva-, Võru-, Viljandi- ning Läänemaal.
Nii nagu varasematel aastatel, said ka tänavu vaid mõne minuti jooksul otsa kõik püügiload Saare- ja Hiiumaal, päeva jooksul ka Tartu- ja Pärnumaal. Vähipüügilube taotleti aktiivselt ka Järva-, Valga- ning Harjumaal. Kõige rohkem püügiöid võeti Saaremaal Võlupe jõele, Vesiku ojale, Oju peakraavile, Lõve ja Punapea jõele ning Karujärvele. Hiiumaal väljastati kõik load Luguse jõele.
Vähirikkamate veekogude arv küündib seitsmekümneni, aga vähiveekogusid kokku on Eestis üle kahesaja.
Vähipüük toimub 1. augustist kuni 31. augustini 2015. Lisainfo vähipüügist on leitav kalastusinfo kodulehelt.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411