Teisipäev, juuli 7, 2015
 

Uuemõisast kolm esikohta

Hiiu neiud tõid ratsutamise takistussõidu Lääne regiooni karikavõistluste (LRKV) kolmandalt etapilt Uuemõisas kolm esikohta, auhinnalisi kohti jagus enamatelegi.
Nädalavahetusel Läänemaal Ridala vallas Rohense külas Uuemõisa tallis peetud võistlusel saavutasid esikohad Teele Talts ja Maris Suuster. Talts võitis hobusel Gremi parkuuris 1 (75 cm, Art. 274.5.3, kahefaasiline). Samas parkuuris sai auhinnalise kuuenda koha Kadi Nurs hobusel Perigrine.
Maris Suuster võitis ratsul Stokbroens Camaro-Star nii parkuuris 2 (95 cm, Art. 274.5.3, kahefaasiline) kui ka parkuuris 3 (handicap 105/115 cm, Art. 238.2.1, puhtus-kiirus). Lisaks sai ta mõlemas parkuuris neljanda koha ratsul Quansar Z.
Parkuuris 2 saavutas Suusteri järel auhinnalise teise koha Teele Talts ratsul Gremi ja kuuenda koha Eliise Kaups ratsul Colani H.
Karikasarja klassis 1 on meie parimana Maarja Berkmann 31 punktiga viies, klassis 2 on esimesed kaks Teele Talts (54 p) ja Eliise Kaups (48 p) ning klassis 3 on liider Maris Suuster (54 p). LRKV jätkuvad nädalavahetusel neljanda etapiga Saaremaal Eestimaa suvemängudel.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411