Reede, juuli 24, 2015
 

Taluloomad tulevad Linnumäele

Hiiumaa kohvikutepäeva toimumisajal, 1. ja 2. augustil on Linnumäe kohviku juures põllumajandusloomade väljanäitus. Kohale tuuakse lehmad, vasikad, kitsed, lambad, talled ja hulk teisi pudulojuseid. Näituse ja Kärdla ratsupäeva korraldaja Jaanus Berkmann rääkis, et tegemist on talunik Sulev Matto loomadega. Matto näitab muuseas ka, kuidas lehma käsitsi lüpstakse ja  kuidas koduloomade eest hoolitseda.
Kel huvi teada saada, kuidas praegusaja talu välja näeb, saab osaleda väikesel ühissõidul. Veel on kavas nostalgiahõnguline ringreis viljapõldudele ja lüpsifarmi. Sõidukiks on ilmselt vanemat tüüpi veoauto, mille kastis istudes saab meenutada, millega aastakümneid tagasi sõideti.
Pühapäeval, 2. augustil kell 12–17.30 toimub Linnumäel lastele mõeldud Selveri ratsatrall. Lisainfot ratsu.ee

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411