Reede, juuli 3, 2015
 

Soome jaht aidati madalikult lahti

Ööl vastu kolmapäeva, 1. juulil 40 minutit peale südaööd teatati Turu merevalvekeskusest Tallinna merevalvekeskusele, et Hiiumaa Kalana sadama lähistel on madalikule sõitnud Soome purjejaht. Tallinna merevalvekeskus võttis abivajajaga ühendust, et täpsustada asukohta ja hinnata ohtu. Selgus, et jahi pardal on kaks inimest ja otsest ohtu nende eludele ei ole, kuid on aluse lekke oht ja vajatakse abi. Appi läksid Kärdla politseijaoskonna merepäästepatrull ja piirivalvelaev ning abivajajale anti teada, et abi on teel. Enne kella kolme öösel vabastati purjejaht madalikult ja toimetati Kalana sadama kai äärde. Jahil leket ei tuvastatud ja pardal olnud inimesed arstiabi ei vajanud.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411