Reede, juuli 3, 2015
 

Ristnas toimunud Jetifestivalil 42 startijat

Nädalavahetusel selgusid Hiiumaal Ristnas jettide rajasõidu Eesti MV teise etapi ja endurosõidu EMV esimese etapi tulemused.
Laupäeval rajasõidus oli kokku 32 startijat ja pühapäeval enduros 10. Osalejate hulgas oli mitmeid Eesti meistreid, teiste seas ka maailmameister Marten Männi, Hiiumaad esindas Palle Kõlar.
Võistluste peakorraldaja Palle Kõlar ütles, et kokkuvõttes õnnestus EMV teine etapp Ristnas hästi: “Sõidud möödusid rahulikult, ilm oli ilus, päike paistis ja vihma ei sadanud. Publikut käis läbi paar-kolmsada.”
Kõlar selgitas, et kuna Ristnas on tavaliselt tuuline, ei toimu võistlussõidud reeglina siledal veel. “Ka sellel aastal oli läänetuul tekitanud mõõduka laine, mis sõitudesse põnevust lisas,” ütles Kõlar. Tema sõnul ootavad võistlejad Ristna etappi just seetõttu, et teistsugustes oludes mõõtu võtta.
Sel aastal oli ka võistluste ettevalmistamine ja raja paigaldus Kõlari sõnul äärmiselt keeruline, sest enne võistlusi oli Ristnas pigem surfaritele sobiv väga tuuline ilm ja kohati paarimeetrised lained. “Raja paigaldamine ja paikasättimine võttis tavalisest mitu korda rohkem aega,” selgitas ta.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411