Teisipäev, juuli 14, 2015
 

Randmäe laagris oli huvitav

Heli Tuisk
Hiiumaa kodutütarde ja noorte kotkaste laager tõi kokku lapsed üle Hiiumaa. Kogunesime Randmäe puhkekeskuse õuele, püstitasime telgid ja peale rivistust toimus laagriliste “ristimine”. Edasi läks nagu laagris ikka, meri kutsus ujuma ja koos päästjatega saime kanuuga sõita.
Kaitseliitlased, päästjad, politseinikud ja piirivalvurid korraldasid meile matkamängu. Selle kontrollpunktides õppisime oskusi, mida looduses matkates vaja läheb.
Õppisime vibu laskma, köitega mäkke ja puu otsa ronima ning taimi tundma, omandasime teadmisi meditsiinist, merepäästest, kahjutule kustutamisest, harjutasime meeskonnatööd ja loovust. Õhtul istusime lõkke ääres, küpsetati kepisaiu ja meisterdasime laternaid.

Kustu Künnapas
noorkotkas Kärdlast

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411