Teisipäev, juuli 14, 2015
 

Rahvarõivanäitus Meistrite majas

Kadi Kiiver | Hiiu Leht
Hiiumaa käsitööselts avas laupäeval Kärdlas Meistrite majas Vabrikuväljak 2 saare rahvarõivaid tutvustava näituse “Triibulainel tulevikku”. Näha saab kõigi nelja Hiiumaa kihelkonna: Reigi, Pühalepa, Käina ja Emmaste naisterõivaste tervikkomplekte.
Reigi rahvarõivad on väljanäitusele toonud Helgi Põllo, Käina rõivad Helgi Taelma ja Emmaste rõivad Helle-Mare Kõmmus. Pühalepa komplekt on kokku pandud eri omanike esemetest. Lisaks saab tutvuda kohalike käsitöömeistrite rahvarõivaainelise omaloominguga, mille seas on ka müügitooteid. Viimased tunneb ära hinnasildi järgi.
Meistrite maja saab külastada iga päev kell 10–18.
Näitus jääb avatuks augustikuu alguseni.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411