Reede, juuli 10, 2015
 

Nööbist kinni

Miks koristab Kärdlas haljasalasid ja randa Saaremaa firma?
Vastab Hiiu vallavalitsuse majandusosakonna juhataja Liili Eller: “Alates 1. maist hooldab Kärdlas hanke kooseisus olnud haljasalasid, randa ja Keskväljakut OÜ Ojafor. Hange viidi läbi aprillikuus riigihangete registris e-hankena, hankeperiood kestis kuni 30. aprillini. Hange avaldati registris
15. aprillil ja pakkumuste tähtaeg oli 24. aprill. See oli korduvhange kuna heakorra ja haljastustööde esimene hange, mis kuulutati välja 26. märtsil 2015, tunnistati nurjunuks ja uuel hankel vähendati hankeperioodi kaheksa kuu võrra. Hanke võitnud OÜ Ojafor on haljastustöödega tegeleval firma Saaremaalt Leisist ja kahest pakkujast oli nende hind odavam. Teine pakkuja oli AS Eesti Keskkonnateenused.”

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411