Teisipäev, juuli 28, 2015
 

Neljapäevakutel taas palju osavõtjaid

Ilusad suveilmad on siiani soosinud orienteerujaid neljapäeva õhtuti, kui nad neljapäevakute sarjas stardivad. Rõõmustavalt palju on olnud osavõtjaid. 12 neljapäevakul on igal korral osalenud keskmiselt 71 huvilist, lisaks hiidlastele ka Tallinnast, Tartust, Rakverest ja Saaremaalt.
9. juulil oli võistlusmaastikuks Lehtma. Noored rajameistrid Siiri Talts ja Kustu Künnapas olid ette valmistanud huvitavad rajad, mis said 65 osavõtjalt vaid kiidusõnu. Parimad olid pikal rajal Anti Kalle, keskmisel Märt Maripuu, lühikesel Maria Eller, valikus Taivo Rist. Loosiauhinnad said Evert Padari, Mihkel Parve ja
Markus Kivi.
16. juulil võisteldi Puskil Tanel Esta poolt tehtud radadel. Vastavalt Taneli headele oskustele ja suurtele kogemustele olid võistlusrajad väga heal tasemel. Osavõtjaid oli 81. Kiireimad pikal rajal Toomas Mast, keskmisel Eliise Kesküla, lühikesel Kustu Künnapas, valikus Anne
Jaakson. Šokolaadid said loosiga Samuel Sülla, Eliise Kesküla ja Atso Kesküla.
23. juulil toimus neljapäevaõhtune orienteerumine Leemetis. Rajameister Kati Rüütelmaa oli raskel maastikul ette valmistanud kõigile jõukohased rajad ja kõik 68 osalejat tulid metsast positiivsete emotsioonidega. Kiiremateks olid pikal rajal Tanel Esta, keskmisel Külli Leigri (OK Kape), lühikesel Herta Kesküla, valikus Tiina Koit (Emmaste). Loosiauhinnad võitsid Katriin Kalle, Rasmus Jaakson ja Karl Elias Saue. Huvitava faktina lisan, et Leemeti mägisel ja ainulaadsel maastikul on Eesti meistrivõistlused orienteerumises toimunud neljal korral ja Hiiumaa karikavõistlused üheksal korral.
30. juulil antakse neljapäevaku start Malvaste Mangu ranna parkimisplatsil. Tähistus Tahkuna teelt. 1. augustil kutsume kõiki Kärdlasse Villalao juurde kohvikutepäeva orienteerumisele ja 2. augustil Kõppu Hiiumaa meistrivõistlustele lühiradadel. Täpsem info ja tulemused
www.hok.ee
Eda TärK

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411