Teisipäev, juuli 28, 2015
 

Näitus “Kunsttükid” galeriis


Reedel, 31. juulil 2015 kell 17 avab harrastuskunstnik Ewa-Kaisa Plakk Kärdla kultuurikeskuse galeriis oma maalide näituse. “Minu lemmikkunstnik on vaieldamatult Modigliani ja enamus oma piltidel kujutan naisi,” on Plakk öelnud.
Oma maaliharrastuse juurte kohta on ta kirjutanud, et tema isa oli päris hea amatöörkunstnik. Plakk ise on tegelenud maalimisega viimased kümme aastat, kuid ta ise ei nimeta end kunstnikuks,  pigem inspireerijaks. Oma näitustega soovib ta kõiki julgustada – kunagi pole hilja ja kõik on võimalik! Tuleb vaid olla järjekindel.
Ewa-Kaisa Plakk osales oma maalidega ka tänavukevadisel näitusel “Hiiumaastik”. Pildil on ta ühe oma “Hiiumaastikul” eksponeeritud näitusetööga kultuurikeskuse galeriis.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411