Teisipäev, juuli 28, 2015
 

Külalisetendused Kärdla nukuteatris

Kohvikutepäeva eel ja ajal on peredel põhjust ka meie teatrimajja, Uus tn 1 sisse astuda.  Külla tuleb näitleja Külli Palmsaar oma monotükiga, mis põhineb Eesti rahvajuttudel. Külli tutvustab oma teatrit ise järgmiselt.
MTÜ Eeskätt Teater ehk First Hand Theatre on mõnele hiidlasele-suvehiidlasele tuttav eelmisel suvel Suursadamas etendunud NO99 välketendusest “Kohtumine Odüsseiaga”. Selle väiketeatri luua-esitada oli lugu Kõrgessaare kolhoosi esimehest Johannes Voolaiust. Lugu oli pärit Lõbembe küla kooliõpetajalt Õie Jõemaalt.
Eeskätt Teater loodi Tallinnas 2009. aastal eesti näitlejanna Külli Palmsaare ja Taani lavastaja Hans Hartvich-Madseni poolt. Peamiselt on loodud nukuetendusi lastele ja kogu perele.
Teater annab etendusi Kärdla nukuteatris neljapäeval, 30. ja reedel, 31. juulil algusega kell 14 ning laupäeval,
1. augustil kell 13, 14 ja 15.
Tüki nimi on “Rehepapi maailm” ja see põhineb kolmel rahvajutul. Lood seob lauateatri vormis tervikuks Külli Palmsaar. Loodusmaterjale (puit, vilt) kasutava lavakujunduse autor on Eesti skulptor Gea Sibola Hansen, heli- ja valgustehniku rollis aga lavastaja Hans Hartvich-Madsen.
Ootame lapsi ja peresid lustima ja kaasa mõtlema! Taskusse võiks pista paar eurot piletirahaks.

Kärdla nukuteater

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411