Reede, juuli 24, 2015
 

Jaht aidati madalikult lahti

Teisipäeval, 21. juuli päraslõunal kella nelja paiku informeeris Haapsalus baseeruv Lääne-Eesti reservpäästerühm merevalvekeskust, et olles Väinamerel patrullis ja turvamas Muhu väina regatti, märkasid nad Hiiumaa ja Harilaiu vahelisel merealal madalikule sõitnud jahti. Selle pardal oli neli inimest, kelle elud ohus ei olnud. Jahil leket ei tuvastatud. Juhtumist teavitati ka Väinamerel patrullis olevat Kärdla politseijaoskonna merepäästepatrulli, kuid nende abi vaja ei läinud. Kella poole viie ajal teatasid vabatahtlikud merepäästjad, et vabastasid jahi madalikult, jahil vigastusi ei olnud ja meeskond jätkas regatisõitu.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411