Reede, juuli 31, 2015
 

Eestimaa kaunimate hulgas

Värskelt ilmunud ajakiri Maakodu tutvustab Eestimaa kaunimaid paiku ja üritusi, mis tulemas. Hiiumaalt on Eesti kaunimate kodude hulka arvatud Aili ja Aivo Küttimi Mäki talu, mis asub Kopa külas Kõrgessaare mail. Teisena Maie ja Uno Piili metsaääre talu Emmaste vallast. Kolmandana perekond Piili talu Pühalepa valla Värssu külast.
Peale selle tutvustatakse veel augustikuu huvitavamaid üritusi. Nendeks on 14.–16. augustini toimuv Pühalepa valla muusikafestival. Kirjas on ka Kõrgessaare sadamas 15. augustil toimuma pidanud Lestafest, mis teadaolevalt ära jääb. 22. augustil peetakse aga Männamaal saunabussipidu.
Toimub muidki väiksemaid üritusi, mis pakuvad huvi nii kodurahvale kui suvitajatele.
ENDEL SAAR

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411