Reede, juuni 12, 2015
 

Turiste vedanud buss jäi liiva kinni

Laupäeval jäi mandrilt tulnud ekskursioonibuss Lehtma külas liiva sisse kinni. Hannes Aasma päästeametist ütles, et päästjad sai teate kinnijäänud bussist, mis oli tagurdanud liivale ega saanud enam liikuma. Abi bussi väljatõmbamisel andis üks metsaveoauto. Kuna metsaveoautol puudus korralik puksiirköis, paluti köit päästjatelt. Aasma ütles, et sündmuskohale jõudnud päästjate abi enam ei vajatud, kuna buss oli pinnasest kätte saadud. Aasma selgitas, et tavaolukordades päästeamet ei tee pukseerimis- ega välja­tõmbamistöid, kuna päästeautod ei ole selleks mõeldud. Juhtunu tõttu ei jõudnud Sankt-Peterburgi turiste vedanud buss viimasele parvlaevale, kuhu neil olid piletid broneeritud.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411