Reede, juuni 19, 2015
 

Paraadi ajal toimub ülelend

Selge ilm toob paraadi ajal Kärdla kohale taevalaotusse 13 lennumasinat. Kaitseliidu (KL) avalike suhete osakonna juhataja asetäitja Tanel Rütman ütles, et ülelennul osalevad õhusõidukid Norrast, Itaaliast ja Inglismaalt. “Kui vähegi paraadipäeval ilma peab, nagu ilmateade lubab, siis sooritavad lennumasinad paraadil Kärdla kesklinnast ülelennu.”
Ülelennule on kavandatud kaks helikopterit R44 (EST), üks transpordilennuk AN2 (EST), neli ründelennukit A10 (US), kaks hävitajat Eurofighter Typhoon (UK), kaks hävitajat F16 (NOR), kaks hävitajat Eurofighter Typhoon (ITA).
KL Hiiumaa malevkonna instruktor Taimo Juhe lisas, et lennumasinate ülelend on kavandatud paraadi lõppu, kui kolonnid hakkavad keskväljakult ära marssima. Lennukid tulevad mere poolt ja suunduvad samale poole, kuhu liiguvad paraadil osalenud kolonnid. Lennukid lendavad üle Kärdla Keskväljaku teisipäeval,
23. juunil kell 11.40 ajal.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411