Teisipäev, juuni 2, 2015
 

Omastehooldajad Pühajärvel

erakogu
Laupäeval, 23. mail toimus Pühajärvel Eesti omastehooldajate seltsi üldkogu. Aastaaruannet kinnitasid ka Hiiu valla omastehooldajate tugigrupi liikmed. Veel kuulati ülevaadet senitehtust ja plaanidest edaspidiseks. Omastehooldajatele on väga oluline korrakski saada puhkust ja lõõgastust. Pühajärvel saime nautida Lõuna-Eesti kevadist loodust, jalutuskäiku kauni järve kaldal. Ka veemõnud olid igati lõõgastavad ja muidugi imeline seltskond. Meeldiv korraks eemalolek kodutöödest, südamest tulevad kallistused kaasvõitlejatelt annavad jõudu ja jaksu edasi minna.

Raili Mägi
tugigrupi juht

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411