Reede, juuni 12, 2015
 

Nööbist kinni

Miks Hiiu vallavalitsus tunnistas nurjunuks Ristna tuletorni operaatori hanke? Teadaolevalt oli ainus pakkuja senine rentnik, kellega sõlmisite seejärel üheaastase lepingu.
Vastab Hiiu valla abivallavanem Katrin Sarapuu: “Vastavalt komisjoni ettepanekule tunnistas vallavalitsus oma korraldusega lihthanke “Ristna tuletorni operaatorteenuse osutamine” nurjunuks, kuna esitatud pakkumus on teostamatu. Pakkumus ei sisaldanud pikaajalises perspektiivis (kümme aastat) arendustegevusi, mis annaksid piirkonnale lisaväärtust. Visioonis toodud töökohtade arv oli ebarealistlik. Kuna olime jätnud võimaluse läbirääkimisteks, siis seda me ka kasutasime. Läbirääkimiste käigus ei saanud komisjon kindlust, kuna pakkuja väljendas end ebakindlalt, mida täpsemalt teha soovitakse. Seega andsime pakkujale võimaluse sel hooajal tegutseda Ristna tuletorni operaatorteenuse osutajana. Ta saab plaanid pikas perspektiivis kindlamalt läbi kaaluda ning kui sügisel uue konkursi korraldame, osaleda rohkem läbimõeldud visiooniga taas konkursil.”

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411