Reede, juuni 5, 2015
 

Maakondlikku arenduskeskust hakkab juhtima Sarapuu

SA Tuuru juhatuse liikme konkurss lõppes edukalt ja nõukogu valis ametisse praeguse Hiiu abivallavanema Katrin Sarapuu. “Otsuse tegemisel oli oluline roll Sarapuu omavalitsustega seotud pikaaegsel ja tulemusrikkal töökogemusel,” ütles SA Tuuru nõukogu esimees Tanel Malk.
Maasekretär Piret Sedrik lisas, et konkursile laekus kolm avaldust ja Tuuru nõukogu kohtus kahe kandidaadiga.
Katrin Sarapuu on kohalikus omavalitsuses töötanud 17 aastat pearaamatupidaja, siis finantsjuhi ja viimased tosinkond aastat abivallavanemana, algul Kõrgessaare, pärast ühinemist Hiiu vallas. Ta on olnud tegev nii kolmanda sektori kui turismivaldkonnas ning kogenud projektijuht.
Katrin Sarapuu asub tööle sügisest, mil Tuuru praegune juhataja Kristjan Arunurm omal soovil ametist lahkub.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411