Reede, juuni 26, 2015
 

Luguse jaaniturniiri võitis Luguse

Kaia Põtter
Möödunud laupäeval peeti Luguse külas juba kolmandat korda jaaniturniir võrkpallis. Esimesed mängud peeti vihmas, kuid võistluse edenedes ilmataat leebus.
Võitlus esikohale oli pingeline, kuna võistkondade tase võrreldes varasemate aastatega oli ühtlasem. Osalenud viiest võistkonnast edukaim oli Luguse, kelle võidule aitasid kaasa kunagi Läti noortekoondises mänginud Janis Kolosovskis ja praegu Eesti noortekoondises mängiv Markus Uuskari. Lisaks mängisid võitjavõistkonnas Alice Mikk, Mirjam Uuskari, Kersti Golub, Peeter Luik ja Kaius Põtter.
Teise koha sai mullune võitjavõistkond Sarvekesed: Tõnis ja Tanel Villmäe, Silver Laidro, Mari Vahtra, Mirje Roasto ja Jaana Üksik, kolmandaks tuli vaid viiekesi mänginud võistkond Teet: Teet Teemets, Hannes Teidla, Martin Lauri, Gerli Enula ja Anett Karjamaa. Pärast autasustamisi loositi kõigi osalejate vahel välja hulk auhindu ja söödi koos võitjavõistkonnale Silva Luukase poolt üllatusena küpsetatud torti. Täname kõiki osalejaid, toetajaid, kohtunikke, abilisi ja võrkpallifänne. Kohtumiseni järgmisel jaaniturniiril.
Katrin Pärnpuu

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411