Teisipäev, juuni 2, 2015
 

Kõpu laager ootab osalejaid

Nädalavahetusel, 5. ja 6. juu­nil on Kõpu rahvamajas Hiiumaa nooremate kodutütarde ja noorte kotkaste suvelaager. “Osalema ootame oma liikmeid, aga ka neid, kes põnevatest tegevustest osa soovivad saada,” selgitas Hiiumaa malevkonna noortejuht Ulvi Kark-Jaarma.
Laager on mõeldud 8–12aastastele tüdrukutele ja poistele. Kahe päeva jooksul on noortel võimalus tutvuda Kõpu loodusega, osaleda mängudes ja võistelda omavahel, aga ka õppida selgeks mõni uus matka- või laagritarkus.
Lisainfo ulvikark@gmail.com või tel 5912 7506.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411