Teisipäev, juuni 9, 2015
 

Kauneima maakodu konkurss

Ajakiri Maakodu otsib ka tänavu Eestimaa kaunemaid kodusid, et pärjata neist silmapaistvaim tiitliga “Eesti kauneim maakodu 2015”. Konkursi auhinnafond on 9100 eurot, peaauhinnaks iglusaun väärtusega 5000 eurot.
Lisaks peaauhinnale valitakse võitjad veel seitsmes kategoorias: kauneim suvekodu, kauneim talu, lapsesõbralikem kodu, kauneim aed, kauneim kõrvalehitis, ökokodu ja ohhoo-preemia. Viimane antakse välja kodule, kus on midagi leidlikku või eristuvat.
Konkursiga soovitakse väärtustada maaelu ja maal elamist ning tunnustada inimeste oskusi, ilumeelt, maitsekust oma kodu, aia ja koduümbruse rajamisel ja korrastamisel. Kandidaate saab konkursile esitada 15. juunini.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411