Reede, juuni 5, 2015
 

Kärdlas heisati lipp torupilli saatel

MART MÕNISTE
Hiiumaa muinsuskaitse selts on loomas uut tava – esimest korda heisati sinimustvalge pritsumaja torni Eesti lipu sünnipäeva auks. Tseremoonia algas kell 7 hommikul, lipu heiskas kaitseliitlane David Lukas ja torupillil mängis Arvo Haasma. Seltsi esimees Dan Lukas ütles, et edaspidi on kavas täiendada tseremoonia muusikalist osa lisades sellele koorilaulu.
Eesti lipu päev märgib Eesti üliõpilaste seltsi sinimustvalge lipu õnnistamist Otepääl 4. juunil 1884. Esimest korda tähistati Eesti lipu päeva 2004. aastal, sinimustvalge lipu pühitsemise 120. aastapäeval.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411