Teisipäev, juuni 30, 2015
 

HOK Rahvusvahelises konkurentsis parimate seas

Kahel nädalavahetusel järjest osalesid Hiiumaa orienteerujad rahvusvahelisel võistlusel: 21.–22. juunil spordiühingu Kalev Suvejooksul ja 26.–28. juuni Kobras Cupil.
Suvejooks sai teoks Harjumaal Kodasool, kus vanuseklassides 8–80aastased oli kokku 450 võistlejat Eestist, Soomest, Rootsist ja Lätist.
Taaskord olid hiidlased paremate hulgas ja said kokku kolm esikohta: N12 klassis võitis kahe päeva kokkuvõttes Eliise Kesküla, N65 klassis Anu Saue ja M75 klassis Enno Lelumees. N14 klassis olid tublid Helena Maripuu kolmanda ja Siiri Talts kuuenda kohaga. M14 klassis tegi väga tubli jooksu Kustu Künnapas, kes oli neljas. M35 klassis saavutas Mati Mägi viienda koha.
26.–28. juunil toimus Põlvamaal Hatikul 27. Kobras Cup. Eestlastele pakkusid konkurentsi orienteerujad Soomest, Leedust, Lätist, Valgevenest ja Venemaalt – kokku oli startijaid 390.
Hiidlased olid taas võimsalt parimate hulgas. N12A klassis edestas Eliise Kesküla kolme päeva kokkuvõttes teise koha omanikku 20(!) minutiga. N10NR võitis ülekaalukalt Maria Eller, kelle edumaa 13 konkurendi ees oli 7 minutit. Samas vanuseklassis saavutas tubli kuuenda koha Herta Kesküla. N8NR klassis oli väga tubli Marta Maripuu, kes 14 võistleja hulgas saavutas auhinnalise kolmanda koha. N12 klassis saavutas Siiri Talts teise koha. M14 klassis oli Kustu Künnapas taas neljas. Noorte treener Anu Saue, kes võib uhke olla nii tublide õpilaste üle, oli N65 klassis teine. Esikoha saavutasid veel Toivo Saue, kes M65 klassis 19 mehe konkurentsis edestas teise koha omanikku 8 minutiga. M21Tecno rajal oli esimene Ott Rakkaselg ja selles klassis said hiidlased lausa kolmikvõidu – teine oli Taivo Timmusk ja kolmas Mati Mägi.
Võistlussõitusid toetas Kultuurkapitali Hiiumaa ekspergrupp.
Eda Tärk
HOK

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411