Teisipäev, juuni 30, 2015
 

Hästi tehtud töö

Kell on 12. Tunned kuidas kõht annab endast märku – lõunaaeg! Kuhu sööma minna? Kaalud, mis sa kaalud, parima hinna ja kvaliteedi suhte ning teenindamise kiiruse poolest lööb teised üle tilluke Viiger. Tuleb tunnistada, et tegemist on targa ettevõtjaga, kes teenib kasumit pigem korraliku käibe kui kõrge hinna pealt.
Astud Viigri uksest sisse ja kuigi ruum on rahvast täis ning klienditeenindajal tööd palju, on tal ikka ja alati naeratus näol. Tellimused täidetakse kiiresti ja pole hirmugi, et kõhutäit tuleks kaua oodata.
Selle söögikoha südames, köögis toimetab kibekiirelt kokk ja ettevõtte üks omanikke Galina Kaev. Vaatamata sellele, et ta pole enam esimeses nooruses, suudab ta päeva jooksul valmistada ja laiali jagada sadu toiduportsjoneid.
Kuidas tal õnnestub sellise töömahu juures säilitada leebe ja rõõmus meel, on paras mõistatus. Veelgi enam, Galinal leidub lahke sõna ja kausitäis tasuta suppi ka neile, kes eluga kimpus.
Kui Galina ütleb, et tänu annab talle jõudu, siis meeldivaid inimesi ongi lihtne tänada.
Hiiu Lehe toimetuse pere ühineb õnnitlejate ja tänajatega ning soovib Galinale jaksu oma tööd sama hästi edasi teha.

30. juuni 2015

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411