Teisipäev, juuni 16, 2015
 

Grupijuhte tuli ootuspäraselt

Kuku raadio registreeris neljapäeval Kärdlas selgeid grupijuhte jaanipäevaks. Vastav tunnistus kirjutati välja 40 soovijale. Need on inimesed meie endi seast, kes andsid lubaduse hoida jaanilaupäeval ja jaanipäeval pea selge ning olla kaineks autojuhiks oma tutvusringkonnas.
Raadio toimetaja Kristjan Gold rääkis, et Hiiumaal registreerunud grupijuhtide hulk on ootuspärane ning nende seas on naisi ja mehi võrdselt. Ta lisas, et kõik kohtumised sujusid Kärdlas ladusalt. “Need, kes tulid end registreerima, olid endale teema selgeks teinud: kuhu nad tulevad, miks nad tulevad ja millise vastutuse endale võtavad,” lausus Gold.
Statistikat,  kui mitmendat korda keegi omale kõnealuse vastutuse võttis, raadio ei pea. Küll aga teevad seda vahel inimesed ise. Gold sõnas, et eelmisel päeval Haapsalus märkis üks meesterahvas, et on end kirja pannud igal aastal, st 19 korda.
Selgete grupijuhtide kirjapanek Olerexi bensiinijaamas kestis kuus tundi ja samast tehti ka neli otselülitust Kuku raadio eetrisse. Üheks intervjueeritavaks oli Kassari puhkekeskuse müügijuht Tanel Lips, kes tõi esile, et muidu tihedasse Hiiumaa suvesündmuste kavva mahuks veel ettevõtmisi vahetult jaanijärgsesse aega.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411