Reede, juuni 12, 2015
 

Algas malevasuvi

Hiiumaa noorsootöö keskuse Hiiumaa õpilasmalevas (HÕM) töötavad tänavu Hiiu, Pühalepa ja Emmaste valla noored.
Esmaspäeval alustasid HÕMi lapsed korrastustöid Riigimetsa majandamise keskuse (RMK) puhkekohtades. “Tahame toetada oma piirkonna laste tegemisi ja leida neile jõukohast tööd,” ütles RMK loodushoiuosakonna saarte piirkonna juhataja Aili Küttim.
Malevas on tööl 13 noort vanuses 15–17, kes on jaotatud kolmeks rühmaks. Lisaks on plaanis alustada ühe lisarühmaga Emmastes. Nad saavad malevas proovida erinevaid töid: raudriste värvida, puid riita laduda, aknaid pesta, pildistada, vana aeda maha võtta ja Hiiumaa lastefestivali korraldamisel kaasa lüüa. HÕMi tööandjateks on peale RMK Hiiu vallavalitsus ja SA Hiiumaa Muuseumid. Malevlastele jätkub tegemisi rohkem kui kümneks päevaks.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411