Teisipäev, mai 5, 2015
 

VTAd hakkab juhtima Rene Arikas

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium kiitis heaks Rene Arikase kandidatuuri veeteede ameti peadirektori kohale. Ministeeriumi kantsler Merike Saks avaldas lootust, et erasektori taust annab ka riigiametis asutust juhtides eelise. “Veeteede amet peab olema efektiivselt toimiv kliendisõbralik riigiasutus. Meil on Arikasele kõrged ootused ning loodame, et ta suudab eraettevõtluse kogemusi rakendada avalikus sektoris,” ütles Saks.
Rene Arikas on töötanud ASis BLRT Grupp juhtivatel töökohtadel: alates 2012. aastast on ta BLRT kvaliteedi­direktor ning alates 2014. aastast Mereakadeemia nõukogu liige. Arikasel on tehnikamagistri teaduskraad.
Seni veeteede ametit juhtinud Andrus Maide lahkus
2. märtsist ametist isiklikel põhjustel.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411