Teisipäev, mai 26, 2015
 

Telvik: Vedaja ei teata oma sammudest

Hiiu maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Aivi Telvik ütles, et OÜ Väinamere Liinid ei teatanud neile laevade vahetusest Hiiumaa liinil. Samuti jõudis Telvikuni kriitika, et Regula asemel Hiiumaa liinile toodud StOlal pole teenindust ja ruumid on räpased. Telvik heitis vedajale ette puudulikku teavitamist ettevõetavatest sammudest. “Näiteks, et ei teatatud ette, millal StOla liinile tuleb ja mitu päeva ei saa osta kohvi, millega me ju nii harjunud oleme,” selgitas Telvik. Ta vahendas Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina vabandust, kes ütles, et StOla teeninduspinnad läbivad viimast remondijärgset hooldust ja lubas, et neljapäevast [21. maist – toim] on müügikohad avatud.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411