Reede, mai 22, 2015
 

Teisipäevakul sündis isiklik rekord

erakogu
Tänavusel esimesel kergejõustiku teisipäevakul, 5. mail Kärdla staadionil tegi 13aastane Kelly Nurk kaugushüppes uue isikliku tippmargi 4,74. Samas B-vanuseklassis näitas Kristina Joarand samuti head tulemust 4,60. Naisjuunior Anet Post hüppas täis 5 meetrit.
Võistluse peakohtunik Toivo Pruul märkis, et viite meetrit meil palju ei hüpata ja seega on tulemus igati märkimisväärne. Teisipäevaku võistluskavas olid lisaks kaugushüppele
60 m ja 600 m jooks ning kuulitõuge.
Tütarlaste tulemustest tõi Pruul esile veel B-vanuseklassis 60 meetrit ajaga 8,7 jooksnud Annabel Pielbergi. Võrdluseks, et parim noormees samas vanuseklassis läbis distantsi 9,5ga. Päeva kiireim sprinter ajaga 7,3 oli Marko Pruunlepp A-vanuseklassis. Lisaks oli Pruunlepp võidumees 600 meetri jooksus, mille ta läbis ajaga 1.39,8 ja kaugushüppes 5,66ga.
Kuulitõukes oli päeva parim Edgar Liiber A-vanuseklassis, tõugates viiekilost kuuli 13,27. Kokku oli teisipäevakul erinevatest võistlusklassidest osavõtjaid viisteist: noorim osavõtja oli üheksaaastane Maria Eller D-võistlusklassis ja vanim 19aastane Kärolin Puusild noorsooklassis.
Järgmine kergejõustiku teisipäevak Kärdla staadionil on 26. mail algusega kell 16.30. Siis võisteldakse 100 m ja 1000 m jooksus, kõrgushüppes ja kettaheites. Toivo Pruul ütles, et võistlus on avatud kõigile huvilistele sõltumata vanusest.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411