Teisipäev, mai 26, 2015
 

Nööbist kinni

Hiiumaa ametikooli töötaja küsib, miks lubatakse uus õppedirektor valida praegusel direktoril, kes sisuliselt töötajate umbusalduse tõttu ametist lahkub?
Vastab ametikooli nõunike kogu liige Teet Tiko: “Kooli personali komplekteerimine on direktori ülesanne. Kuna koolil puudub õppedirektor, on praegu ametis olevate töötajate koormus ebamõistlik ning seetõttu otsustati konkurss korraldada. Avalduse esitas kuus kandidaati. See, kas kellelegi kandidaatidest tehakse ettepanek asuda ametisse õppedirektorina, selgub kandidaatidega peetavate vestluste tulemusena. Konkursi läbiviimisel ja vestlusel kandidaatidega arutatakse kindlasti ka praegusest erakorralisest olukorrast tulenevaid võimalikke lahendusi.”

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411